Reconstruction of the residential building in Krenychi Village, Obuhiv District, Kyiv Region

Land plot area:

0,5 ha

Gross floor area:

450 m2

Project:

2012y.

Realization:

2014y.

Description:
The main aim of the reconstruction was the total renovation of the inner planning and the external appearance’s alteration of the existing building. The building is two-storeyed with ground floor and attic floor. Attic floor can be used as a habitable at the expense of the old roof’s replacement, its heat insulation and an addition of dormer windows. The form of the residential building is balanced with expressive front and complicated four sloping roof that creates a compositional holistic object, that fits harmoniously with the existing landscape. Floor functional zoning is executed in the building and interior design is also framed.